Ik heb de ETNA KCV520NZWA mogen testen en over het algemeen ben ik zeer tevreden met deze koel-vriescombinatie. Hier zijn enkele plus- en minpunten die ik heb ontdekt tijdens het gebruik:
Pluspunten:
Grote koelkast:
De ETNA KCV520NZWA biedt veel ruimte in zowel het koelcompartiment als het vriesgedeelte. Dit is ideaal voor gezinnen of voor mensen die graag een voorraad inslaan.
Strakke uitstraling:
De koelkast heeft een modern en strak design dat goed past in een hedendaagse keuken. Een klein minpuntje is dat het logo zilverkleurig is, wat iets minder goed past bij een volledig zwarte keuken.
Energielabel A:
Met een energielabel A is deze koelkast energiezuinig en toekomstbestendig. Dit helpt niet alleen bij het verlagen van de energierekening, maar is ook beter voor het milieu.
Goed sluitende deuren:
De deuren van de koelkast sluiten goed, wat een groot voordeel is voor gezinnen met kleine kinderen. Het voorkomt dat zij gemakkelijk de deuren kunnen openen.
Minpunten:
Zachte pieptoon bij open deur:
Wanneer de deur open blijft staan, geeft de koelkast een pieptoon. Deze is echter relatief zacht, waardoor je het in een aangrenzende kamer niet kunt horen. Dit kan problematisch zijn als je niet direct in de keuken bent.
Geen pieptoon bij open vriezer:
Als een klein kind erin slaagt de vriezer te openen en deze open laat staan, geeft de koelkast geen waarschuwingstoon. Dit kan leiden tot ongewenst ontdooien van ingevroren voedsel.
Persoonlijke ervaring:
Persoonlijk kon ik niet wennen aan het flessenrek, dus heb ik deze en een plaat eruit gehaald. Ondanks dit kleine ongemak biedt de hoogte van de koelkast voldoende ruimte om veel spullen kwijt te kunnen.
Pluspunten
- Grote koelkast
- Energielabel A
- Stil
- Strakke uitstraling
Minpunten
- Zachte pieptoon bij open staan
- Geen signaal als de vriezer open blijft
- Zilverkleurig logo